Welkom op de website van basisschool De Ark in Vianen.  U vindt hier informatie over de school, het team, actuele gebeurtenissen en natuurlijk leuke foto’s van schoolactiviteiten. Ook hebben alle groepen een eigen groepspagina.

Korte beschrijving van de school
De Ark is een kleine, open christelijke basisschool (ongeveer 130 leerlingen) gelegen in de wijk De Hagen in Vianen. Een diverse leerling populatie, een divers team en mooie ontwikkelingen op onderwijskundig gebied zijn kenmerkend voor de school. We hechten waarde aan de samenwerking en communicatie tussen ouders en de school om zo de ontwikkeling van uw kind te optimaliseren.

Nieuwe ouders
Ouders die een schoolkeuze voor hun kind aan het maken zijn, verwijzen wij naar de schoolgids (onder het kopje informatie) en nodigen wij van harte uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek vertellen we u over de school, kunt u uw vragen stellen en leiden wij u en uw kind graag rond door de school. Via 0347-373342 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kunt u een afspraak maken met Liesbeth Rodink (directeur).